Știri și anunțuri
20.02.2022
SAMET s-a întors de la IF DESIGN cu un premiu pentru a treia oară cu Innovation World
SAMET, cea mai importantă marcă de accesorii pentru mobilă din Turcia, a fost premiată pentru a treia oară la IF Design Awards, una dintre cele mai prestigioase competiții de design din lume în prezent. SAMET a câștigat un premiu  în categoria „Mobilier pentru casă” cu sistemele sale de sertare Smart Flow și Alpha Box, și sistemul de ridicare a ușii D-Lite Lift. 
 
SAMET, liderul industriei în accesorii inovatoare pentru mobilă,  s-a întors de la cea mai importantă competiție de design din lume, IF Design, cu un premiu. Sistemele care i-au adus premiul companiei SAMET sunt Smart Flow cu designul său subțire și elegant al panoului lateral, Alpha Box, care atrage atenția atât prin sistemele sale de traverse superioare, cât și prin funcționalitate și sistemul de ridicare a ușii D-Lite Lift, care utilizează tehnologia fără balamale pentru un design elegant.
Anul acesta, mii de modele din 53 de țări au concurat la IF Design Awards, organizat din 1953 și acordat în 7 categorii principale; „Design de produs”, „Design de ambalaj”, „Design de comunicare”, „Arhitectură”, „Arhitectură de interior”, „Concept profesional” și „Design de servicii”. Un juriu format din 58 de experți internaționali a evaluat produsele pe baza unor criterii precum calitatea, designul, alegerea materialelor, gradul de inovație, efectul asupra mediului, funcționalitatea, ergonomia, vizualitatea utilizării preconizate, securitatea, valoarea mărcii și principiile designului universal.
Înainte de a primi un premiu pentru cele 3 produse ale sale din cadrul Innovation World în categoria „Mobilier pentru casă” anul acesta, SAMET a câștigat un premiu IF Design Award și în 2015 cu mecanismele sale de ridicare a ușii MonoLift & DuoLift, și un alt premiu în 2014 cu masca sa elastică pentru balamale ELA.
 
Înapoi